Čiščenje kuhinjskih prezračevalnih sistemov

za kuhinjo brez neprijetnih vonjav

Zakaj čistiti kuhinjske prezračevalne sisteme?

  1. Zaradi varnosti - maščoba, ki se nabira v prezračevalnem sistemu se lahko zaneti in pride do požara.
  2. Zaradi zmogljivosti sistema - zaradi nabrane maščobe se zmanjša zmogljivosti sistema. Vonjave zato ostanejo znotraj prostora, kar lahko privede do slabe volje gostov, zaradi vonja po hrani na njihovih oblačilih, tudi po odhodu iz restavracije.
  3. Zaradi izogiba kontaminaciji hrane- nabrana maščoba znotraj sistema, ki stoji dlje časa, je pravo gojišče bakterij, kar lahko posledično vodi tudi do kontaminacije hrane.

Postopek čiščenja mastnih ventilacij

Izognite se naštetim rizikom in očistite svoj prezračevalni sistem.

Pošlji povpraševanje

Pri svojem delu uporabljamo čistila, ki so primerna za uporabo v prehrambni industriji. Za dodatno učinkovitost pa se po končanem čiščenju opravi tudi dezinfekcija prezračevalnih kanalov.
Čas izvedbe del prilagodimo potrebam strank, tako da lahko nemoteno opravljajo svojo dejavnost. Prostore v celoti zaščitimo in jih po končanem delu očistimo, tako da ostanejo čisti, kot so bili pred izvedbo naših del.
Ker delamo v prostorih, kjer se pripravlja oziroma uživa hrana, smo znotraj podjetja vzpostavili tudi HACCP.
Po čiščenju Vam pošljemo tudi potrdilo o opravljenih storitvah na prezračevalnih sistemih, ki jo boste potrebovali v primeru sanitarnih ali okoljevarstvenih pregledov.

Primeri mastnih in čistih ventilacij

mastne ventilacije mastne ventilacije mastne ventilacije mastne ventilacije mastne ventilacije mastne ventilacije mastne ventilacije mastne ventilacije mastne ventilacije mastne ventilacije mastne ventilacije mastne ventilacije