Zaradi varnosti Nabrana maščoba v prezračevalnem sistemu predstavlja veliko nevarnost za požar, saj se lahko hitro vname.
Zaradi zmogljivosti sistema Maščoba zmanjšuje učinkovitost delovanja sistema. Slabša zmogljivost prezračevanja lahko povzroči neprijetne vonjave v prostoru, ki zmotijo goste in pustijo neprijeten vtis, tudi po njihovem odhodu iz restavracije.
Zaradi higiene in preprečevanja kontaminacije hrane Stara maščoba, ki dalj časa ostane v sistemu, predstavlja idealno gojišče za bakterije. Te lahko kontaminirajo hrano in ogrozijo zdravje.
Pri svojem delu uporabljamo čistila, ki so varna za uporabo v prehrambni industriji. Po končanem čiščenju izvedemo tudi dezinfekcijo prezračevalnih kanalov, kar zagotovi maksimalno higieno.
Celoten postopek je prilagojen potrebam posameznega naročnika, kar omogoča nemoteno opravljanje dejavnosti v prostorih. Po zaključku dela očistimo tudi okolico sistema, da ostane čista, kot je bila pred našim posegom.
Delamo v prostorih, kjer je prednostna varnost in higiena živil – tudi v skladu s HACCP standardi.
Po čiščenju prejmete potrdilo o opravljenih storitvah, ki ga lahko uporabite pri morebitnih sanitarnih in okoljskih pregledih.